Reserveer nu vanaf 20 personen je borrelarrangement!

De Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan biedt bijna vier weken het mooiste uitzicht van Gouda. Direct aan de ijsbaan met panoramisch uitzicht op het stadhuis. Men kan de luiken van het stadhuis bijna aanraken!

De gezellige horecatent is met recht hét winterse stadshart van Gouda en heeft veel te bieden voor grote groepen en bedrijven; een gezellige en informele plek om in ongedwongen sfeer met elkaar te borrelen, feest of de vakantie te vieren, het jaar af te sluiten of juist het nieuwe jaar in te luiden. Of dat nu met vrienden, familie, collega’s, relaties of leveranciers is, iedereen voelt zich thuis in de Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan! Uiteraard kan je altijd lekker bij ons komen borrelen. Echter voor grotere groepen bieden wij diverse arrangementen aan.

Arrangementen Koek & Zopie 2023
Ben je met een groep groter dan 20 personen, maak dan een keuze uit een van onze 3 samengestelde arrangementen. Natuurlijk kan er met elk arrangement ook een rondje om het stadhuis geschaatst worden!Voor de vroege vogels!
Vind je het leuk om de gezelligheid met elkaar eens in de ochtend te vieren of komt dit praktisch beter uit voor het personeel? Denk dan eens aan een sfeervol luxe ontbijtje in de Koek & Zopie. Dit arrangement is voor zo’n ca. 2 uur met allerlei lekkers v.a. € 26,75 p.p. excl. btw.

Reserveer jou moment
Vul ons contactfomulier in en vraag jou gewenste data en arrangement aan! Laat alvast even weten om hoeveel personen het gaat en welke tijd je in gedachten hebt, dan duiken wij de agenda in en laten we zo snel mogelijk wat weten!

Warm welkom in de Koek & Zopie
Ben je met een kleiner groepje? Loop dan natuurlijk gewoon lekker de Koek & Zopie in wanneer het jullie uitkomt 😉
Wij zijn er van woensdag 20 dec t/m zondag 14 januari, dagelijks geopend van 09.00 - 23.00 uur, ook op zon- en feestdagen.