Sfeervolle, gezellige en warme Koek & Zopie

De Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan biedt bijna vier weken het mooiste uitzicht van Gouda. Direct aan de ijsbaan met panoramisch uitzicht op het stadhuis. Men kan de luiken van het stadhuis bijna aanraken!

Kom gezellig langs en beleef met elkaar de winter op het mooiste historische marktplein van Nederland. Onder het genot van een ijskoud biertje, een warme Chocomel of heerlijke Glühwein ervaar je winterse, sprookjesachtige taferelen vanuit een gezellige, warme Koek & Zopie tent. Voor elk moment van de dag hebben wij wat lekkers, bekijk hieronder de menukaart.

Menukaart

Zakelijk

Ook voor bedrijven heeft de Koek & Zopie veel te bieden; een informele plek om in ongedwongen sfeer met elkaar te borrelen, feest te vieren, het jaar af te sluiten of juist het nieuwe jaar in te luiden. Of dat nu met collega’s, relaties of leveranciers is, iedereen voelt zich thuis in de Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan!
Heeft u speciale wensen voor een gezellige bedrijfsbijeenkomst of eindejaarsborrel? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee! Neem ook een kijkje in de eventbrochure voor alle zakelijke mogelijkheden op en rond de ijsbaan.

Bekijk alle sponsoren