Koek & Zopie

Ruim 400 uur geopend... Loop binnen in de gezelligste Koek & Zopie van het land. Kom lekker opwarmen met een mok warme Chocomel en geniet van onze gevarieerde kaart. De perfecte plek voor een borrel met je vrienden of collega's!

Arrangementen

Natuurlijk kun je altijd à la carte borrelen en ter plekke bepalen wat jullie eten en drinken. Je rekent dan af wat je afneemt. Dit kan ter plekke of voor bedrijven op factuurbasis.
Wil je liever vooraf je arrangement vastleggen, bekijk dan onze arrangementen hieronder.


Wij reserveren vanaf 10 personen een tafel om te borrelen. Bent u met minder personen dan kunt u gewoon lekker bij ons binnenlopen.


Borrelarrangement (zakelijk en particulier)
2 à 3 uur


Warme chocolademelk met slagroom, eigengemaakte Glühwein en heerlijke speciaalbieren, voor ieder wat wils. In de knusse sfeer bieden we jullie gasten volledige drankenverzorging en lekkere happen. Denk hierbij aan Boerenbrood met smeersels, diverse kazen en charcuterie en uiteraard een uitgebreid bittergarnituur.  
Natuurlijk moet er worden geschaatst! We hebben schaatsen in alle maten en samen met Bobby the Seal kunnen ervaren jullie voor de eerste maal hoe het is om een rondje om het Stadhuis te schaatsen.


v.a. € 24,75 p.p. excl. btw


Borrelarrangement met Winters buffet (alleen zakelijk te reserveren, va. 30 personen)
4 à 5 uur


Wij bieden het volledige borrelarrangement zoals hierboven omschreven aan, aangevuld met een heerlijk Winters buffet.


v.a. € 45,00 p.p. excl. btw


Borrelarrangement met Winter Barbecue van de Ofyr (alleen zakelijk te reserveren, va. 30 personen)


4 à 5 uur


Wij bieden het volledige borrelarrangement zoals hierboven omschreven aan. Buiten wordt de Ofyr aangestoken en bereiden we een heerlijke Winter Barbecue voor u en uw gasten.


v.a. € 48,50 p.p. excl. btw