Sfeervolle Koek & Zopie

De Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan biedt bijna vier weken het mooiste uitzicht van Gouda. Direct aan de ijsbaan met panoramisch uitzicht op het stadhuis. Men kan de luiken van het stadhuis bijna aanraken!

Warm welkom in de Koek & Zopie
De gezellige Koek & Zopie, direct aan de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis, is met recht hét warme winterse stadshart van Gouda. Geniet vanuit de sfeervolle tent van de schaatsers op het ijs. Voel de frisse ijspret terwijl je zelf lekker geniet van een warme Chocomel of Glühwein. Geniet van een borrelhapje of ga voor lekkere erwtensoep of een broodje worst! Loop vanaf woensdag 20 december lekker bij ons binnen. Jullie kunnen in de Koek & Zopie terecht voor een lekker koffie-taart momentje, een winterse lunch, een lekkere borrel en een stevige hap! Binnenkort vind je hier ook onze menukaart. Ook met een kleiner groepje (zelfs tot 20 personen) loop je gewoon bij ons naar binnen en maken jullie keuzes vanaf de kaart! Vind je het fijn om even te laten weten dat jullie komen? Alleen maar fijn! Het échte reserveren gebeurt bij ons vanaf 20 personen middels arrangements-aanvragen.

Grote groepen en bedrijven in de Koek & Zopie
De Koek & Zopie heeft ook veel te bieden voor bedrijven en grote groepen; een gezellige en informele plek om in ongedwongen sfeer met elkaar te borrelen, feest te vieren, het jaar af te sluiten of juist het nieuwe jaar in te luiden. Of dat nu met vrienden, familie, collega’s, relaties of leveranciers is, iedereen voelt zich thuis in de Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan! Voor groepen groter dan 20 personen bieden wij bovenstaande arrangementen aan!

Openingstijden Koek & Zopie
Woensdag 20 december t/m zondag 14 januari.
Dagelijks geopend van 09.00 - 23.00 uur. Ook op Zon- & Feestdagen!
Met één uitzondering: Op oudjaarsavond zijn wij gesloten :)

Bekijk alle sponsoren