Werken op de Goudse IJsbaan!

We zijn op zoek naar enthousiaste collega's voor in de Koek & Zopie en bij de schaatsverhuur van de Goudse IJsbaan!
Ben jij een echte horeca-tijger of juist een echt buitenmens? Wij bieden de perfecte bijbaan voor jou in de periode van 10 december tot 12 januari!

Wie zoeken wij?

De Goudse IJsbaan is het leukste evenement van Gouda! 


Vanaf 18 december kan er weer op de Markt geschaatst worden tijdens Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis. We gaan dit fantastische evenement nog een keer dunnetjes overdoen en daar hebben we jouw hulp hard bij nodig!


Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven jongens en meiden voor op en rond de ijsbaan, waarvoor gastvrijheid een tweede natuur is. Je maakt het mensen graag naar de zin en krijgt er energie van om ervoor te zorgen dat mensen een zo'n geweldig mogelijke ervaring krijgen. Je houdt van aanpakken en vooral ook van gezelligheid! Want gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel!


De Goudse IJsbaan is de perfecte plek om in een korte periode veel uren te maken!


Op en rond de ijsbaan
Jij vindt het heerlijk om buiten te zijn! Werken op en rond de Goudse IJsbaan is heel divers. Je kunt worden ingezet als kassamedewerker, toezichthouder zijn op de ijsbaan of schaatsen meegeven bij de schaatsuitgifte. 


In de Koek & Zopie
Werken in de Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan is heel divers. Van bediening tot het opnemen van bestellingen en van helpen in de (spoel)keuken tot het klaarzetten van bestellingen achter de bar. De perfecte plek om in een korte periode veel uren te maken!


Heb je interesse? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je CV naar Remko van der Hammen.


Voor alle functies (m.u.v. medewerker spoelkeuken) in de Koek & Zopie geldt dat ervaring in de horeca een pre is.