VOLOP MOGELIJKHEDEN VOOR HET BEDRIJFSLEVEN!

De Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis is uitzonderlijk in alle opzichten! Met een enorme aantrekkingskracht op schaatsers, bezoekers en de media.

Daarmee is de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis het perfecte evenement om u als ondernemer mee te verbinden. De exposure is enorm! Onder de bezoekers bevinden zich duizenden volwassenen die tot de beroepsbevolking behoren en daarnaast verantwoordelijk zijn voor de aanschaf van producten en diensten. Kortom, een zeer interessante groep mensen voor u als bedrijf. Alle facetten die nodig zijn voor een goede marketingcampagne zijn aanwezig: sociale en sportieve betrokkenheid, oog voor duurzaamheid, een groot regionaal en landelijk bereik en lef. Ook voor arbeidsmarktcommunicatie leent de Goudse IJsbaan zich uitstekend.

Partnership

Bij Grand Canyon Events, initiatiefnemer van de Goudse IJsbaan, denken wij verder na dan alleen maar het plaatsen van wat borden en vlaggen langs de baan. Samen met u proberen wij antwoord te geven op de vraag; waarom is het interessant juist hier, op dit event, zichtbaar te zijn! Daarbij lopen we over van ideeën uw merk of bedrijf te activeren waardoor u opvalt in de periode dat mensen hun hart hebben open staan.

Wist u trouwens dat...


  • onze unieke Koek & Zopie zich perfect leent voor winterse hospitality mogelijkheden?!
    Het is een gewilde periode op een prachtige centraal gelegen locatie, leg dus vlot uw gewenste datum vast!
    Bekijk hier de (borrel)arrangementen voor 2024.

  • de Goudse IJsbaan bijzonder geschikt is om feestelijk het jaar af te sluiten én unieke kerstpakketten voor uw medewerkers aan te bieden?!
    Ontdek de 'Winterse Kerstpakkettenmarkt' in de Burgerhal van het oude stadhuis! Nodig uw personeel uit om hun eigen Kerstpakket zelf samen te stellen tijdens deze Markt met lokale producten. Deze activiteit kan dus perfect gecombineerd worden met een gezellige eindejaar afsluiting zoals bijv. een (Kerst-)ontbijt, lunch, borrel of winters buffet in de sfeervolle Koek & Zopie.
    Bekijk hier de mogelijkheden voor 2024!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem contact op met Remko van der Hammen
0182 - 583 875 | remko@grandcanyon.nl

2018 01 11 18 13 03
Bekijk alle sponsoren