VOLOP MOGELIJKHEDEN VOOR HET BEDRIJFSLEVEN!

Vanaf 20 december dagelijks geopend van 09:00 tot 23:00 uur!

De Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis is uitzonderlijk in alle opzichten! Met een enorme aantrekkingskracht op schaatsers, bezoekers en de media.

Daarmee is de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis het perfecte evenement om u als ondernemer mee te verbinden. De exposure is enorm! Onder de bezoekers bevinden zich duizenden volwassenen die tot de beroepsbevolking behoren en daarnaast verantwoordelijk zijn voor de aanschaf van producten en diensten. Kortom, een zeer interessante groep mensen voor u als bedrijf. Alle facetten die nodig zijn voor een goede marketingcampagne zijn aanwezig: sociale en sportieve betrokkenheid, oog voor duurzaamheid, een groot regionaal en landelijk bereik en lef. Ook voor arbeidsmarktcommunicatie leent de Goudse IJsbaan zich uitstekend.

Bij Grand Canyon Events, initiatiefnemer van de Goudse IJsbaan, denken wij verder na dan alleen maar het plaatsen van wat borden en vlaggen langs de baan. Samen met u proberen wij antwoord te geven op de vraag; waarom is het interessant juist hier, op dit event, zichtbaar te zijn! Daarbij lopen we over van ideeën uw merk of bedrijf te activeren waardoor u opvalt in de periode dat mensen hun hart hebben open staan.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem contact op met Rick Gemser
0182 - 583 875
rickgemser@grandcanyon.nl

Wist je dat...

... onze sfeervolle Koek & Zopie zich perfect leent voor winterse hospitality mogelijkheden?
Bekijk hier de (borrel)arrangementen voor 2023.
Het is een gewilde periode op een prachtige locatie, leg dus vlot je gewenste datum vast!

2018 01 11 18 13 03
Bekijk alle sponsoren