Sfeervolle (borrel)arrangementen winter 2024!

De Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan biedt bijna vier weken het mooiste uitzicht van Gouda. Geopend van woensdag 18 december t/m zondag 12 januari 2025!

Direct aan de ijsbaan met panoramisch uitzicht op het stadhuis. Je kan de luiken van het stadhuis bijna aanraken! Deze gezellige horecalocatie is met recht hét winterse stadshart van Gouda en heeft veel te bieden voor grote groepen en bedrijven; een gezellige en informele plek om in ongedwongen sfeer met elkaar te borrelen, het jaar af te sluiten of juist het nieuwe jaar in te luiden. Of dat nu met collega’s, gezinnen, relaties of leveranciers is, iedereen voelt zich thuis in de Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan! Uiteraard kan er altijd lekker geborreld worden vanaf de kaart. Echter voor grotere groepen bieden wij diverse arrangementen aan. De sfeervolle ruimte kan gelegenheid bieden tot zo'n 350 personen, uiteraard afhankelijk van concrete invulling en wensen.

Arrangementen Koek & Zopie
Ben je met een groep groter dan 20 personen, maak dan eenvoudig een keuze uit een van onze vier samengestelde arrangementen. Natuurlijk kan er met elk arrangement ook een rondje om het stadhuis geschaatst worden!TIP: Combineer uw arrangement met...Reserveer uw moment
Vul het contactfomulier in en vraag een gewenste datum en arrangement aan! Laat alvast even weten om hoeveel personen het gaat en welke tijd u in gedachten hebt, dan duiken wij de agenda in en laten we u de mogelijkheden weten. Graag even persoonlijk contact? U kunt altijd even bellen naar 0182 - 583 875!

Bekijk alle sponsoren