Voorleesochtend in de Koek & Zopie met Vivian den Hollander

Geniet woensdagochtend 27 december van een waar boekenspektakel in de sfeervolle Koek & Zopie van de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis. Een ochtend met bijzondere voorleessessies van Vivian den Hollander en boeken van Boekhandel Paagman, zodat je ook gelijk de leukste kinderboeken in huis kan halen!


Jullie kennen ze wel, de spannende kinderboeken van ‘Spekkie en Sproet’, themaboeken van ‘Lisa en Jimmy’ en de avonturen van ‘Piraat Kaat’. Boeken geschreven door misschien wel de bekendste kinderboekenschrijfster van Nederland én afkomstig uit het Groene Hart! Dan hebben we het natuurlijk over Vivian den Hollander, ze schreef meer dan honderd boeken. Vivian verzorgt deze ochtend in de Koek & Zopie vanaf 10.00 uur drie voorleessessies van zo’n 20 minuten, geschikt voor de wat jongere kinderen. Een stuk uit ‘Spekkie en Sproet, Paniek op het ijs’ mag in deze setting natuurlijk niet ontbreken.


Tussendoor is er ruimte om boeken te laten signeren en om boeken aan te kopen. Toonaangevende boekhandel Paagman, zal ook de hele ochtend aanwezig zijn met een greep uit de leukste en nieuwste kinderboeken van het moment.


De voorleessessies en de boekverkoop zijn de start van de mascotte ‘Gijs de IJsbeer Fan-Dag’. Deze eerste woensdag van de Kerstvakantie staat in het teken van extra gezelligheid op en rond de ijsbaan voor kinderen. Je kan daarnaast uiteraard schaatsen, knuffelen met Gijs en je bijvoorbeeld laten schminken. Kom woensdag 27 december naar de Goudse IJsbaan en geniet van spannende verhalen, prachtige boeken en échte ijspret!


De Goudse IJsbaan rondom het stadhuis is geopend van woensdag 20 december t/m zondag 14 januari. Bekijk via www.goudseijsbaan.nl openingstijden, tickets en het volledige programma.


Foto:
Kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander met een aantal boeken van zichzelf. Pim Mul

Vivian den Hollander op de Goudse I Jsbaan Foto Pim Mul