‘Social Hours’ aangepaste IJSPRET op de Goudse IJsbaan!

Het is elke dag een feestje op de ijsbaan en haar naastgelegen Koek & Zopie. Normaliter is er een wir war aan kriskrassende schaatsers en bezoekers, lekkere muziekjes, sfeervolle verlichting: kortom een georganiseerde chaos. Echter is deze heerlijke winterse warboel niet voor iedereen prettig én daarom verzorgen we in samenwerking met SPORT•GOUDA op zondagochtend 7 januari van 09.00 – 11.00 uur ‘prikkelarme uurtjes’ op de baan.

Wat mag je verwachten?
De baan is in principe tijdens deze uren toegankelijk voor iedereen met een geldig entreebewijs. Wel is het op deze vroege ochtend, blijkt uit eerdere jaren, veel rustiger op de ijsbaan.

Voor wie zijn de ‘Social Hours’ geschikt?
Deze uurtjes zijn geschikt voor mensen met een visuele of auditieve beperking, een vorm van autisme, de allerkleinsten die even in rust willen krabbelen (1,5 t/m 2,5 jaar) en voor iedereen die écht gevoelig is voor teveel drukte.
De Goudse IJsbaan zorgt deze ochtend tot 11.00 uur voor de volgende aanpassingen:Op deze manier hopen we iedereen een geschikt moment te bieden voor ijspret op de Goudse IJsbaan!

Tickets
Koop hier alvast je tickets en kom zondag 7 januari schaatsen van 09.00 – 11.00 uur. Tickets zijn die ochtend ook verkrijgbaar bij de kassa van de Goudse IJsbaan.