Schaatsen voor Stichting Hartekind met een ‘Mini 11-stedentocht’ op de Goudse IJsbaan!

Op woensdagmiddag 10 januari 2024 organiseert de Goudse IJsbaan samen met SPORT•GOUDA een ‘Mini 11-stedentocht’. Als je dan toch lekker komt schaatsen, schaats dan deze middag ook voor het goede doel! Stichting Hartekind heeft als doel overlevingskansen van ‘hartekinderen’ te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren. Dit doen ze door het realiseren van hun onderzoeksagenda. Uiteraard is hier geld voor nodig en met deze sportieve Mini 11 stedentocht dragen we hier een steentje aan bij!

Deze middag koop je bij de kassa tussen 13.00 en 17.00 uur naast je entreekaartje voor de Goudse IJsbaan een stempelkaart. De prijs van deze stempelkaart is € 2,50 en gaat volledig naar Stichting Hartekind.

Hoe werkt het? Vul je naam in en verzamel deze middag 11 stempels. Vooraf kies je hoeveel rondjes je voor één stempel schaatst. Één rondje op de Goudse IJsbaan is zo’n 200 meter. Als je schaatsen nog wat moeilijker vindt, kies dan één of twee rondje(s). Als je niet te stoppen bent, vul dan drie of vier in! Elke keer als je het aantal rondjes hebt geschaatst wat je hebt aangegeven, ontvang je een stempel. Heb je er 11 verzameld en is je kaart vol?! Dan ontvang jij een medaille verzorgd door Brede School Gouda!

Schaatst jij woensdagmiddag 10 januari rondjes voor Stichting Hartekind?

Uiteraard is er ook een mogelijkheid om los een donatie te geven.