Pop-up Jeugdtheaterhuis in de Koek & Zopie

Volg op woensdagmiddag 10 januari een gratis rapworkshop van de Wijktoneelclub bij het schaatsen!

Ontdek jouw rap-kunsten in een leuke en leerzame workshop van het Jeugdtheaterhuis. Deze worden gegeven door een échte rap-docent in de Koek & Zopie! Wat speelt er op dit moment? Welk verhaal wil jij vertellen? Leer teksten schrijven of tekenen en vertaal deze naar een echte rap. Met een ‘Boombox’ zorgt de docent, samen met jou en de andere kinderen, dat deze eigengemaakte rap muzikaal tot stand komt!

Vanaf 13.30 uur worden drie workshoprondes ingericht van ca. 30 minuten. Hierin kunnen kinderen tussen de 7 en 12 jaar dus aan de hand van hun eigen verhalen teksten maken voor een eigen rap. De workshops zijn gratis en inschrijven is niet nodig. Loop lekker binnen in de Koek & Zopie, schuif aan en ontdek de rapper in jezelf!

Workshoprondes bij benadering
Workshopronde 1 van 13:30 - 14:00 uur
Workshopronde 2 van 14:15 - 14:45 uur
Workshopronde 3 van 15:00 - 15:30 uur

Let op: Bovenstaande tijden zijn een richtlijn. Op basis van het aantal geïnteresseerden kunnen de tijden op dat moment iets worden geschoven.

Meer over Wijktoneelclubs

In januari starten weer nieuwe Wijktoneelclubs in drie verschillende Goudse wijken! Samen toneelspelen in het ontmoetingscentrum bij jou in de buurt.
Lees hier meer informatie! Of bekijk de infographic.