Hoo Ho Ho | spectaculaire 1e dag van de Goudse IJsbaan

1e dag van winters Gouda mét start Goudse IJsbaan en om 18.30 uur de Rotary Santa Run!

De eerste dag van de Goudse IJsbaan heeft een prachtige en spectaculaire avond in het vooruitzicht. Om 18.30 uur starten namelijk honderden Kerstmannen, -vrouwen & -kinderen op de Markt bij de Goudse IJsbaan aan de Rotary Santa Run! Dit plaatje op de Markt bij de ijsbaan en naast dé kerstboom wil je niet missen! Een unieke run waarbij met de opbrengst goede doelen worden gesteund!


De Rotery Santa Run
De eerste fantastische Santa Run in Gouda was in december 2019, ook naast de Goudse IJsbaan! Vanwege de coronamaatregelen ging de happening drie jaar niet door. Maar nu kan het weer! De Serviceclubs Rotary Gouda en Rotary Gouda-Bloemendaal zijn enthousiast bezig om deze winter weer een Santa Run te organiseren. Een knotsgekke gebeurtenis die Gouda voor even rood zal kleuren. Rennen doe je samen en daarom wordt het weer een fantastisch feestje op woensdag 20 december 2023 op de winterse Markt in Gouda waar rond het Stadhuis de ijsbaan schittert. Santa wil met honderden verklede Kerstmannen drie kilometer dwars door de binnenstad rennen, huppelen, wandelen en zelfs rollen.

Goede doelen
Santa rent dit jaar voor meer ruimte, te weten;De start is om 18:30 en Santa heeft een pak voor alle deelnemers geregeld.
Inschrijfgeld: 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen.


Meer informatie over de Rotery Santa Run, neem een kijkje op de website van het event!


De Goudse IJsbaan en de Koek & Zopie tijdens de run!

Voor, tijdens en na de Rotery Santa Run kan je vanaf het ijs, vanuit de Koek & Zopie en rondom de baan heerlijk genieten van de reuring.

de rode gloed van honderden blije Santa’s op de Markt bij dé kerstboom, onder het stadhuis, bij de ijsbaan! Het belooft een spektakel te worden waar de Kerstdagen niks bij zijn.


Kom lekker kijken, schaatsen of loop de run!