Laat uw medewerkers hun kerstpakket samenstellen op onze winterse en sfeervolle markt

Ontvang uw medewerkers op onze sfeervolle winterse 'Kerstpakketten markt' in de binnenstad van Gouda. Zij krijgen de mogelijkheid zelf hun kerstpakket samen te stellen, hoe uniek en origineel is dat! Struinen over de markt met vele soorten lokale producten en met een vooraf vastgesteld bedrag de shopper vullen.

Meld uw bedrijf aan voor de winterse 'Kerstpakketten markt' tijdens de Goudse IJsbaan 2024
In 2023 mochten we voor een opdrachtgever met 300 medewerkers een eerste editie uitvoeren. Van 07.00 tot 11.00 uur konden medewerkers van het bedrijf genieten van een heerlijk ontbijt in onze Koek & Zopie om daarna hun big shopper te vullen met producten op de speciaal exclusief ingerichte markt met lokale producten. De markt was opgesteld in de Burgerhal van het oude Stadhuis, de ambiance van deze locatie inclusief het diverse aanbod aan producten gaf het ultieme kerstgevoel en mooie afsluiting van het jaar.

Ook deze winter zullen wij bedrijven (v.a. 20 medewerkers) de mogelijkheid bieden om hun medewerkers te ontvangen op deze unieke markt. De personeelsleden stellen zelf hun kerstpakket samen met lokale producten. In 2024 zal de Kerstpakketten-markt beschikbaar zijn in de week voor Kerst van woensdag 18 december t/m dinsdag 24 december!

Hoe werkt het?
Beantwoord de volgende vragen:TIP: Maak er een compleet arrangement van!
Sfeervolle en unieke kerstmarkt voor uw medewerkers inclusief, ontbijt, lunch, borrel of winters buffet!
Vooraf of naderhand sluit je gezamenlijk met de collega’s af in de Koek & Zopie. Bekijk hier de aanvullende mogelijkheden.


Aanmelden winter 2024
Meld uw bedrijf aan voor 2024 via het contactformulier. Geef bovenstaande informatie door tijdens het aanmelden. Heeft u al voorkeur voor een bepaald moment? Geef ook dit aan, dan kunnen we hier alvast rekening mee houden. Wij zullen naderhand contact met u opnemen en doen vrijblijvend een voorstel voor uw bedrijf.


Speciale wensen of vragen?
Neem contact met ons op! U kunt altijd even bellen met Grand Canyon Events, initiatiefnemer van de Goudse IJsbaan via 0182 - 583 875.