‘Q-time’ met Quadrant op de Goudse IJsbaan!

Wil je van betekenis zijn voor kinderen, bijdragen aan de toekomst en heb je wat vrije tijd over? Wil je graag (weer) aan het werk, maar weet je eigenlijk niet goed hoe of wat…? Ben je zorgzaam, opgewekt, nieuwsgierig en daadkrachtig? Dan leert Quadrant Kindercentra jou graag kennen!

Misschien hebben wij wel dé baan voor jou!
Ontdek eenvoudig de mogelijkheden en kom een warm drankje doen tijdens ‘Q-time’ in de Koek & Zopietent van de Goudse IJsbaan. Tijdens deze momenten ga je samen met de medewerkers van Quadrant eenvoudig een gesprekje aan om te kijken naar jouw wensen en mogelijkheden!

Sfeer bij Quadrant Kindercentra
Bij Quadrant kom je op een werkplek die voelt als thuiskomen. Samen met zorgzame, enthousiaste collega’s zorg je voor een fijne kindertijd en stimuleren jullie de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar op een kinderdagverblijf, peutergroep of BSO. We blijven allemaal groeien, zo is er altijd voldoende ruimte om zelf óók te ontdekken en te ontwikkelen! Quadrant heeft ruim 40 locaties in Gouda en omstreken, dus keuze genoeg voor een fijne werkplek.

Werkend leren
Bij Quadrant helpen ze je graag en zijn er verschillende mogelijkheden om al werkend te leren in de kinderopvang. Oftewel een baan mét opleidingsmogelijkheden! “Wij denken graag met je mee en kijken samen of we een fijne werkplek voor jou kunnen vinden.” aldus Anne Schönwetter, werkzaam bij Quadrant. ‘Een fijne tijd’ moet áltijd de drijfveer zijn, persoonlijke aandacht is dan ook de weg voor Quadrant. Graag maken ze kennis met jou en doen dit graag, heel laagdrempelig, face-to-face in de Koek & Zopietent.

Aangenaam kennismaken
Gaat je kind deze winter even lekker schaatsen op de Goudse IJsbaan? Heb je op woensdag of vrijdag even vrij? Ontdek jouw mogelijkheden en kom een warm drankje doen in de Koek & Zopietent op de Markt tijdens de ‘Q-time’ momenten! In een gesprek met Quadrant medewerkers ontdek je snel of dit is wat bij je past!

De ‘Q-time’ momenten zijn op onderstaande dagen van 10.00 – 14.00 uur.


Ontdek jouw mogelijkheden!
Zien we je snel tijdens Q-time?!