Hef op 1 januari samen het glas op de ‘Lazy Happy NEW Monday’ van de Goudse IJsbaan!

Mét champie én live muziek!
van 14.00 - 18.00 uur

#nieuwjaarsdag #ijsbaan #koek&zopie #champie #livemuziek
Neem het heft in eigen handen, trommel iedereen op die je graag wilt zien op 1 januari. Kom gezellig met jouw gezin, familie, beste vrienden of je leukste collega’s op 1 januari naar de ‘Lazy Happy NEW Monday’ van de Goudse IJsbaan in de Koek & Zopie!

Met een informele relaxte sfeer in de prachtige Koek & Zopie genieten jullie op de 1e dag van het nieuwe jaar met volle teugen! Kinderen die lekker de energie eruit kunnen schaatsen op de ijsbaan, terwijl jij zelf met een champie in de Koek & Zopie geniet van akoestische live muziek van het trio Music on the Move! De drie mannen zingen allen leadzang, maar de afwisseling met prachtige meerstemmige samenzang maakt het geheel compleet. Music on the move staat praktisch tussen de bezoekers met begeleiding van gitaar, contrabas en percussie!

Klinkt dit als muziek in de oren?
Zorg dat je er bent vanaf 14.00 uur, dan kan je eerst ook nog even lekker uitslapen! Om 15.00 uur proosten we met z’n allen op het nieuwe jaar en genieten we tot 18.00 uur van sfeervolle akoestische live muziek! Ofwel een Lazy Sunday, maar dan op de 1e maandag van het nieuwe jaar 😉 Say Cheers!

Hoe start jij het nieuwe jaar?
Een bubbeltje en live muziek krijg je gratis van ons! De medewerkers van de Koek & Zopie staan klaar om jullie te ontvangen en het allerbeste te wensen!