Tickets Goudse IJsbaan

Bestel je entree- of rittenkaarten voor de Goudse IJsbaan gemakkelijk via deze website. Natuurlijk kan dit vanaf 16 december 2020 ook gewoon aan de kassa.
Vanaf woensdag 16 december t/m zondag 10 januari zijn we elke dag geopend van 09.00 tot 23.00 uur. Ook op zon- en feestdagen!

Losse entreetickets
Wil je komen schaatsen, maar weet je nog niet precies wanneer? Geen probleem, want via deze pagina koop je nu gemakkelijk je entreekaart zonder vast te zitten aan een specifieke datum. Print je ticket uit en kom tussen 16 december en 10 januari naar de Goudse IJsbaan. Je ticket geeft twee uur toegang tot de Goudse IJsbaan.


>> Bestel entreetickets


Rittenkaarten
Met een rittenkaart schaats je voordeliger! Ga je een dagje schaatsen met het hele gezin of je vriendengroep? Bestel dan een 5- of 10-rittenkaart. Met een 5-rittenkaart krijg je 10% korting per kaartje. Met een 10-rittenkaart is dit al ruim 15%! De rittenkaarten blijven de gehele periode geldig, dus je kunt ook alleen voor jezelf een rittenkaart aanschaffen en af en toe eens langskomen. Laat je e-ticket scannen bij de kassa van ijsbaan en ontvang direct de rittenkaart.


>> Bestel rittenkaarten


Abonnementen
Wil je onbeperkt kunnen genieten van de Goudse IJsbaan en je geen zorgen hoeven maken over hoeveel strippen er nog op je rittenkaart staan? Ga dan voor een abonnement voor de Goudse IJsbaan! Je kunt dan onbeperkt komen schaatsen tussen 16 december en 10 januari, of dat nu in de ochtend, middag of avond is. Via deze link bestel je eenvoudig je abonnement en kun je deze vanaf 16 december ophalen bij de kassa van de Goudse IJsbaan.


>> Bestel een abonnement


Combitickets 
Nieuw dit jaar zijn onze Combitickets! In samenwerking met de Siroopwafelfabriek en de Goudse Waag hebben we tickets ontwikkeld voor iedereen die er een compleet dagje Gouda van wil maken. 


Siroopwafelfabriek
Schaats een paar rondjes rond het stadhuis en ontdek de wereld van de Goudse siroopwafel in de Siroopwafelfabriek. Omdat je een tijdslot reserveert bij de Siroopwafelfabriek, is het combiticket alleen te boeken via de website van de fabriek. Lees hier meer over dit speciale ticket.


>> Bestel een combiticket voor de Siroopwafelfabriek


Goudse Waag
Zin in iets cultureels? Schaats een paar rondjes rond het stadhuis en ontdek de wereld van de Goudse kaas in het Kaas- en Ambachtenmuseum de Goudse Waag. 
Het ticket is online te koop via onze website, maar ook aan de kassa's van de Goudse IJsbaan en de Goudse Waag. Je ontvangt een voucher voor de tweede activiteit. Heb je online je ticket gekocht? Lever deze dan altijd eerst in bij de Goudse IJsbaan om de voucher voor de Goudse Waag te ontvangen. 


>> Bestel het combiticket met de Goudse Waag