Tickets Goudse IJsbaan

Vanaf dit jaar kun je je entree voor de Goudse IJsbaan gemakkelijk via onze eigen website kopen. Natuurlijk kun je ook gewoon aan de kassa je entree- of rittenkaart aanschaffen.
Vanaf woensdag 18 december t/m zondag 12 januari zijn we elke dag geopend van 09.00 tot 23.00 uur. Ook op zon- en feestdagen!

Losse entreetickets
Wil je komen schaatsen, maar weet je nog niet precies wanneer? Geen probleem, want via deze pagina koop je nu gemakkelijk je entreekaart zonder vast te zitten aan een specifieke datum. Print je ticket uit en kom tussen 18 december en 12 januari naar de Goudse IJsbaan. Je ticket geeft twee uur toegang tot de Goudse IJsbaan.


>> Bestel entreetickets


Rittenkaarten
Met een rittenkaart schaats je voordeliger! Ga je een dagje schaatsen met het hele gezin of je vriendengroep? Bestel dan een 5- of 10-rittenkaart. Met een 5-rittenkaart krijg je 10% korting per kaartje. Met een 10-rittenkaart is dit al ruim 15%! De rittenkaarten blijven de gehele periode geldig, dus je kunt ook alleen voor jezelf een rittenkaart aanschaffen en af en toe eens langskomen. Laat je e-ticket scannen bij de kassa van ijsbaan en ontvang direct de rittenkaart.


>> Bestel rittenkaarten


Abonnementen
Wil je onbeperkt kunnen genieten van de Goudse IJsbaan en je geen zorgen hoeven maken over hoeveel strippen er nog op je rittenkaart staan? Bestel dan een abonnement voor de Goudse IJsbaan! Je kunt dan onbeperkt komen schaatsen tussen 18 december en 12 januari, of dat nu in de ochtend, middag of avond is. Via deze link of bovenstaande button bestel je eenvoudig je abonnement en kun je deze vanaf 18 december ophalen bij de kassa van de Goudse IJsbaan.


>> Bestel een abonnement


Combiticket met de Siroopwafelfabriek
Nieuw dit jaar is het Combiticket! In samenwerking met de Siroopwafelfabriek hebben we dit ticket ontwikkeld voor iedereen die er een compleet dagje Gouda van wil maken. Schaats een paar rondjes rond het stadhuis en ontdek de wereld van de Goudse siroopwafel in de Siroopwafelfabriek. Omdat je een tijdslot reserveert bij de Siroopwafelfabriek, is het combiticket alleen te boeken via de website van de fabriek. Lees hier meer over dit speciale ticket.


>> Bestel een combiticket