100%NL Freestyle Show

zondag 14 januari, 16:00 - 17:00

Als onderdeel van IJSTIJD komen op zondag 14 januari 2018 de Freestyle Ice Skaters Eindhoven en 100% NL langs bij de Goudse IJsbaan voor een korte demonstratieshow van Freestyle Ice Skating! 

Freestyle BMX, inlineskating of skateboarden kennen we allemaal, maar datgene dat op fiets, skate of board wordt gedaan kan natuurlijk ook op schaatsen. De Freestyle Ice Skaters Eindhoven zijn één van de weinigen in Nederland die zich dit eigen hebben gemaakt en worden dan ook veelvuldig gevraagd voor (inter-)nationale ijsevenementen. Een mix van IJshockey, kunstrijden en streetdance is misschien wel de beste omschrijving. In een korte demonstratieshow tonen zij hun kunsten op het ijs. Na afloop van de show geven zij aan het aanwezige publiek tips en trics om ook zelf aan de slag te gaan met Freestyle Ice Skating. Je moet er natuurlijk wel de lef voor hebben, want Freestyle Ice Skating gaat gepaard met veel vallen en opstaan.

Doe jij op zaterdag 3 februari mee aan het onderdeel Freestyle tijdens de IJSTIJD! Winterspelen? Dan moet je zeker even komen kijken hoe de professionals het aanpakken!

Freestyle-Battle-2