Voordelig dagje Gouda met de Combiticket van de Siroopwafelfabriek en de Goudse IJsbaan!

De Goudse IJsbaan en de Siroopwafelfabriek slaan dit jaar de handen ineen en komen met een combiticket. Daarmee bezoek je voor maar €12,50 p.p. de fabriek en de schaatsbaan!

De Goudse IJsbaan en de Siroopwafelfabriek slaan dit jaar de handen ineen en komen met een combiticket. Daarmee bezoek je voor € 12,50 p.p. de fabriek en de schaatsbaan! Daarmee bespaar je maar liefst € 2,45!


Ontdek de wereld van de Goudse siroopwafel tijdens een interactief bezoek aan de Siroopwafelfabriek. Die beleving begint bij binnenkomst met het allerbelangrijkste: proeven van de Kamphuisen siroopwafel. Vervolgens krijg je een interactieve film te zien, waarna je de geheime doorgang naar de fabriek moet zoeken. In de fabriek help jij een handje mee en kraak je de kluis met het geheime recept voor de Goudse Kamphuisen siroopwafel, als je goed hebt opgelet tenminste.


Vanuit de Siroopwafelfabriek stap je zo het ijs op van de Goudse IJsbaan. Neem je eigen schaatsen mee of huur ze makkelijk en snel bij de schaatsverhuur. Natuurlijk mag je ook voor aanvang van je bezoek aan de Siroopwafelfabriek komen schaatsen.


Omdat je bij de Siroopwafelfabriek vooraf een bepaald tijdslot reserveert, bestel je het combiticket via de website van de fabriek of klik op de button hierboven. In de winkel van Kamphuisen krijg je op vertoon van je e-ticket een toegangsticket voor de Goudse IJsbaan. Je ticket voor de Goudse IJsbaan is trouwens niet gebonden aan een datum en kan op een andere dag worden gebruikt dat de schaatsbaan geopend is. Ideaal!


Let op: tijdens evenementen kan de schaatsbaan gesloten zijn voor publiek. Kijk op goudseijsbaan.nl voor de exacte openingstijden.


Actievoorwaarden: