Vier Kerst in Grand Café Koek & Zopie

Geen zin om te koken met Kerst dit jaar? Kom dan gezellig Kerst vieren in Grand Café Koek & Zopie. Chef Steve Hobbs van Restaurant Bij Ons verzorgt speciaal voor u een uitgebreid driegangen dinerbuffet.

Met Kerst is Grand Café Koek & Zopie the place to be. De Goudse IJsbaan is de gehele dag geopend en dus de perfecte plek om met het hele gezin kerst te komen vieren. De schaatsliefhebbers op de baan, de toeschouwers lekker warm in het Grand Café met uitzicht op de baan en het oude stadhuis. En na het schaatsen hoeft u niet thuis achter de pannen, maar geniet u van een heerlijk kerstdiner in ons gezellige Grand Café.


In samenwerking met Restaurant Bij Ons hebben we een uitgebreid driegangen dinerbuffet samengesteld met voor ieder wat wils. Vanaf 18.00 uur wordt u ontvangen (tenzij u er al bent) en vanaf 19.00 uur wordt het buffet geopend. Wie is uitgegeten kan weer lekker de ijsbaan op!


Aan sfeer zal het niet ontbreken, het Grand Café is natuurlijk in warme winterse sferen aangekleed!


Klik hier voor alle informatie en het uitgebreide menu. 


Reserveren kan door het sturen van een mail naar laura@grandcanyon.nl o.v.v. je naam, de datum en het aantal volwassenen en kinderen.