Peuterschaatsen in de Gouwekerk!

Speciaal voor de allerkleinsten biedt de Goudse IJsbaan vanaf 29 november een speciaal entreetarief inclusief dubbele ijzertjes, een kleurtafel en een glaasje limonade.

De Goudse IJsbaan in de Gouwekerk leent zich bij uitstek om de eerste stapjes op het ijs te zetten: een kleine, overdekte en overzichtelijke ijsbaan. Bij gebrek aan natuurijs is een kunstijsbaan de uitgelezen plek om te leren schaatsen en aan de blije snoetjes is af te lezen dat de peuters het fantastisch vinden!


Om meer peuters kennis te laten maken met de oer-Hollandse schaatssport introduceren we Peuterschaatsen. Voor € 3,50 krijgen de peuters t/m 3 jaar dubbele ijzertjes van ons en mogen zij het ijs op. Na het schaatsen kunnen de jongens en meisjes nog even kleuren aan de kleurtafel en krijgen ze een glaasje limonade.


De actie geldt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 15.00 uur en op woensdag van 10.00 - 12.30 uur. 


Tijdens deze "schooluren" is het rustig op de baan en kunnen de kleintjes op hun eigen tempo over het ijs schuifelen. Natuurlijk zijn er schaatshulpjes, onze pinguïns en zeehondjes helpen je graag! En de papa's, mama's, opa's en oma's mogen natuurlijk mee op het ijs om de kleintjes te begeleiden. Zorg voor goed schoeisel met een grove zool, zodat je veilig op het ijs kunt lopen.


Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze kanjers aan de bar of bij de schaatsverhuur.

Peuterschaatsen