Nieuw: Online ticketshop!

Vanaf dit jaar kun je je entree voor de Goudse IJsbaan gemakkelijk via de website bestellen. In de gloednieuwe ticketshop zijn losse entreetickets en rittenkaarten verkrijgbaar.

De wens voor een online ticketshop bestond al langer bij de organisatie van de Goudse IJsbaan. "De huidige bezoeker van evenementen vindt het niet meer dan vanzelfsprekend dat je online je tickets kunt kopen en dus konden en wilden wij niet achterblijven. Ook voor ons geeft de online verkoop van tickets en rittenkaarten achter de schermen veel voordelen," aldus Remko van der Hammen. "We zijn erg blij dat we deze stap hebben kunnen zetten dit jaar."


Om ervoor te zorgen dat het zowel voor als achter de schermen goed zal gaan werken, was een degelijke voorbereiding en verdieping noodzakelijk. Na een uitgebreide selectie is Organisatieburo Grand Canyon in zee gegaan met Eventix, een ervaren ticket-partner die haar strepen inmiddels heeft verdiend.


Dit jaar zijn alleen losse entreekaartjes en de rittenkaarten verkrijgbaar via de ticketshop. Ook de schaatshuur kan via de ticketshop vooraf worden geregeld. Abonnementen kunnen dit jaar alleen worden aangeschaft via een andere bestelpagina. Na afloop van deze editie van de Goudse IJsbaan worden de mogelijkheden bekeken om ook deze te integreren in de ticketshop.