Mini-elfstedentocht: jij schaatst toch ook mee?

Woensdag 10 januari om 13.30 uur wordt door Kinderburgemeester Romaissa Magouh het startschot gegeven voor de Mini-elfstedentocht. Tot 17.00 uur kun je komen schaatsen. Meedoen is eenvoudig: naast de entree voor de ijsbaan koop je voor € 2,50 een stempelkaart. De gehele opbrengst van de stempelkaarten wordt door de organisatie van de ijsbaan verdubbeld en komt ten goede van Stichting Hartekind.

Op woensdagmiddag 10 januari kun je op de Goudse IJsbaan van 13.30 uur tot 17.00 uur meedoen aan de ‘Tocht der Tochten’! Na het officiële startschot door Kinderburgemeester Romaissa Magouh kan er tot 17.00 uur geschaatst worden voor een medaille en voor het goede doel Stichting Hartekind.


Meedoen is eenvoudig! Naast de entree voor de ijsbaan koop je voor € 2,50 een stempelkaart. Afhankelijk van het totaal aantal rondjes van jouw uitdaging laat je elke 1e, 2e, 3e of 4e ronde je kaart stempelen bij de stempelpost. Na 11
stempels is je kaart vol en kun je je welverdiende medaille ophalen!


Meedoen kost ongeveer een uur. Je kunt op elk gewenst moment beginnen, er mag tot 17.00 uur geschaatst worden en ben je klaar en wil je langer blijven kan dit uiteraard ook!


De volledige opbrengst komt ten goede van Stichting Hartekind. Daarnaast verdubbelt de organisatie van de Goudse IJsbaan de opbrengst van de stempelkaarten. Jouw deelname levert dus € 5 ,- op voor Stichting Hartekind!


De medailles worden door de Brede School Gouda ter beschikking gesteld.


Klik hier voor meer informatie.