Goudse Winterkrant ligt op de mat

Afgelopen week viel de Goudse Winterkrant in de wijde regio op de mat. De Goudse IJsbaan is er vanzelfsprekend ook ruim in vertegenwoordigd!

In de Goudse Winterkrant vind je onder meer een uitgebreide evenementen- en activiteitenkalender, informatie over de winterevenementen en over de culturele en historische bezienswaardigheden. Je kunt er dus ook alles lezen over de Goudse IJsbaan, van programma tot openingstijden en prijzen. Ook staat de kleurplaat van de Goudse IJsbaan erin, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. 


Lees de krant hier!


De Goudse Winterkrant is een initiatief van Grand Canyon Bedrijfs- & publieksevents en tot  stand gekomen in samenwerking met Gemeente Gouda en de participerende (event-)organisatoren. De krant vervangt de Winterbrochure die de afgelopen jaren is uitgegeven.


De Goudse Winterkrant heeft een oplage van 350.000 stuks en wordt verspreid in Gouda en de wijde regio. De krant is onder andere verkrijgbaar bij VVV Gouda, de Chocoladefabriek en tijdens de Goudse IJsbaan in de Gouwekerk.

Img 20181120 Wa0010