GoStores Gouda hoofdsponsor Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis

GoStores Gouda wordt de hoofdsponsor van de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis.

Dinsdag 17 oktober werd de overeenkomst  getekend door Jacco Ippel, voorzitter van ondernemersvereniging GoStores Gouda en manager van de Gamma en Remko van der Hammen, eigenaar  van Organisatieburo Grand Canyon. Aansluitend werd er geproost op een succesvolle samenwerking met Wesley de Jong, penningmeester van de ondernemingsvereniging en manager van o.a. Pronto Wonen en Roselle Schot, marketingcommunicatie-specialist van Grand Canyon.


Verbinding 
Met het hoofdsponsorschap wil GoStores Gouda een bijdrage leveren aan Gouda en de evenementen die er gehouden worden. “Wat goed is voor Gouda, is ook goed voor GoStores Gouda,” vult Jacco Ippel aan. “Daarnaast kunnen we op deze manier een mooie verbinding maken met de binnenstad van Gouda.”


De Goudse IJsbaan gaat dit jaar alweer haar 13e editie in en staat voor oer-Hollandse gezelligheid, sportiviteit en traditie. Waarden waar GoStores Gouda zich graag mee verbindt.


Samenwerking
Remko van der Hammen is erg blij met GoStores Gouda  als hoofdsponsor. “De Goudse IJsbaan is een langgekoesterde droom van ons als organisatie, maar een droom komt niet zomaar uit. De Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis kan er alleen komen door partners zoals GoStores Gouda, met elkààr maken we het rond. Het feit dat een woonboulevard als GoStores Gouda zich met dit evenement verbindt, zegt alles over de unieke status van deze editie van de ijsbaan.”


Over GoStores Gouda
Bij GoStores Gouda vind je maar liefst 18 winkels op het gebied van huis, tuin en vrije tijd en 2 eetgelegenheden. Meer informatie: www.gostores.nl/gouda of www.facebook.com/gostoresgouda.  


Over Organisatieburo Grand Canyon
Organisatieburo Grand Canyon organiseert al meer dan twintig jaar zakelijke bedrijfsevents en publieksevenementen als Gouda Beach Experience en de Goudse IJsbaan. Eigenaar Remko van der Hammen: “De Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis is veruit het leukste dat we ooit hebben gedaan. Alles wat we goed kunnen en leuk vinden komt samen in dit bijzondere project. De kroon op onze jarenlange ervaring!”

Toast-R.-V.d.-Hammen-R.-Schot-J.-Ippel-W.-De-Jong