GEZOCHT: IJSTIJD! Reporter voor de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis

Heb jij de skills van menig bekende vlogger en net zoveel liefde voor schaatsen als Rintje Ritsma, Sven Kramer of Ireen Wüst? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Komende winter ondersteunt de Schaatsbond ook de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis. IJSTIJD! bundelt 30 tijdelijke ijsbanen en biedt daar leuke extra ijsactiviteiten aan. Op 3 februari komen alle steden en dorpen met een team van 10 kinderen in de leeftijd 10-14 jaar bij elkaar en worden de IJSTIJD! Winterspelen gehouden op de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion in Amsterdam.


Ter promotie van al deze activiteiten kan jij IJSTIJD! Reporter van jouw stad of dorp worden. Lees snel verder hoe jij hierop kans maakt en wat je natuurlijk gaat doen.


Jij bent:


 Kortom:


 Wat ga je doen?


 Wat krijg je?


Bovendien maak je kans op een fantastische hoofdprijs onder alle reporters:


Een heuse persaccreditatie van de KNSB tijdens de ISU WK Allround op de Coolste Baan van Nederland (9-11 maart). Je mag komen daar waar de echte pers ook komt en maakt de wereldtoppers van dichtbij mee.


HOE KAN JIJ JE AANMELDEN ALS REPORTER?


Zie jij het wel zitten om als reporter van jouw dorp of stad aan de gang te gaan?


Geef dan snel in een vlog aan waarom jij de reporter van de ijsbaan in jouw dorp of stad moet zijn en mail deze vóór 13 november naar ijstijd@knsb.nl en wie weet word jij geselecteerd! Vergeet niet te vermelden voor welke ijsbaan jij je vlog instuurt.


https://www.schaatsen.nl/bc/ijstijd/ijstijd-reporters-gezocht/