nICE to be back! Eventbrochure 2022-2023

Bekijk dé eventbrochure van komende editie voor o.a. sponsoring en communicatie!

In de eventbrochure, klik hier, worden de resultaten gepresenteerd van afgelopen editie en wordt vooruitgekeken naar de Goudse IJsbaan 2022-2023. Naast bezoekersaantallen en -herkomst, krijgt de lezer een overzicht van alle betrokken partners en inzicht in de ingezette marketingcommunicatiestrategie. De marcom-strategie omvat het doelgebied, een opsomming van de marcom-middelen en de resultaten daarvan. Ook zijn er nieuwe doelstellingen geformuleerd om de komende editie weer succesvoller te maken en worden de mogelijkheden voor deelname voor 2022-2023 gepresenteerd.

Opvallend afgelopen jaren is het enorme mediabereik. Door het unieke concept dat men rondom het stadhuis kan schaatsen heeft het event zowel regionale als (inter)nationale pers aandacht besteed aan de Goudse IJsbaan. Inmiddels is onze baan dan ook in meerdere top 10 lijstjes 'leukste ijsbanen van Nederland' terug te vinden!

"Door Corona hebben de mensen in Gouda ons 2 jaar moeten missen, maar onze motivatie en creativiteit heeft nimmer op een laag pitje gestaan. Alle ideeën om zowel met jong als oud mooie winter- en schaatsherinneringen te creëren, zijn doorontwikkeld en komen volop tot wasdom aankomende winter op de Markt van Gouda." aldus Grand Canyon Events, initiatiefnemer van de Goudse IJsbaan rondom het stadhuis!

Bekijk de eventbrochure en kijk naar de mogelijkheden!