Eventbrochure Goudse IJsbaan gereed.

In de Eventbrochure van de Goudse IJsbaan kijken we terug op de resultaten van afgelopen editie en zetten we de koers uit voor 2019-2020.

De organisator van de Goudse IJsbaan, Organisatieburo Grand Canyon, verspreidt deze week de "Eventbrochure | Terugblik 2018 - Koers 2019". In de Eventbrochure worden de resultaten gepresenteerd van de afgelopen editie en wordt vooruitgekeken naar de Goudse IJsbaan 2019-2020. 


Naast bezoekersaantallen en -herkomst, krijgt de lezer een overzicht van alle betrokken partners en inzicht in de ingezette marketingcommunicatiestrategie. De marcom-strategie omvat het doelgebied, een opsomming van de marcom-middelen en de resultaten daarvan. Ook zijn er nieuwe doelstellingen geformuleerd om de komende editie nog succesvoller te maken en worden de mogelijkheden voor deelname voor 2019-2020 gepresenteerd.


Opvallend dit jaar is het enorme mediabereik. Dankzij de start van de Goudse IJsbaan in de Gouwekerk heeft zowel regionale als (inter)nationale pers aandacht besteed aan de Goudse IJsbaan. Een prachtig resultaat!


De organisatie kijkt terug op een mooie tweede editie van de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis. De voorbereidingen voor de komende editie zijn alweer in volle gang. "Wij kunnen niet wachten tot we onze winterjassen weer uit de kast kunnen halen," aldus Remko van der Hammen."De Goudse IJsbaan laat ons evenementenhart sneller kloppen!"


De Eventbrochure is ook online in te zien via deze link.