Eventbrochure Goudse IJsbaan

In de eventbrochure van de Goudse IJsbaan kijken we terug op de resultaten van 2018 en zetten we de koers uit voor de komende editie.

In de eventbrochure, klik hier, worden de resultaten gepresenteerd van 2018 en wordt vooruitgekeken naar de Goudse IJsbaan 2019. Naast bezoekersaantallen en -herkomst, krijgt de lezer een overzicht van alle betrokken partners en inzicht in de ingezette marketingcommunicatiestrategie. De marcom-strategie omvat het doelgebied, een opsomming van de marcom-middelen en de resultaten daarvan. Ook zijn er nieuwe doelstellingen geformuleerd om de komende editie weer succesvoller te maken en worden de mogelijkheden voor deelname voor 2019-2020 gepresenteerd. 

Opvallend afgelopen jaar is het enorme mediabereik. Dankzij de start van de Goudse IJsbaan 2018 in de Gouwekerk heeft zowel regionale als (inter)nationale pers aandacht besteed aan de Goudse IJsbaan. Een prachtig resultaat!

De organisatie kijkt terug op een mooie tweede editie van de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis. De voorbereidingen voor de komende editie zijn alweer in volle gang. "Wij kunnen niet wachten tot we onze winterjassen weer uit de kast kunnen halen," aldus Remko van der Hammen."De Goudse IJsbaan laat ons evenementenhart sneller kloppen!"

Bekijk de eventbrochure en kijk naar de mogelijkheden!