Eventbrochure; alle feitjes en resultaten op een rijtje

Met trots presenteren wij de spiksplinternieuwe eventbrochure van de Goudse IJsbaan. De brochure blikt terug op de succesvolle afgelopen editie van de Goudse IJsbaan rondom het stadhuis en geeft een overzicht van alle wetenswaardigheden, de campagne-opzet en resultaten.

Met trots presenteren wij de spiksplinternieuwe eventbrochure van de Goudse IJsbaan. De brochure blikt terug op de succesvolle afgelopen editie van de Goudse IJsbaan rondom het stadhuis. Want wat een succes was het!


In de brochure vind je alle wetenswaardigheden, de campagne-opzet en resultaten overzichtelijk op een rijtje. Wist je bijvoorbeeld dat er totaal meer dan 50.000 kilometer is afgelegd door alle schaatsers? Dat is meer dan een rondje om de wereld! Daarnaast kunnen we uit de online campagne concluderen dat er veel bezoekers en schaatsers uit bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn en Schoonhoven zijn geweest. Geweldig om te zien dat niet alleen mensen uit Gouda en directe omgeving hun weg naar de ijsbaan wisten te vinden. Onze prachtige stad heeft weer een mooi visitekaartje af kunnen geven!


Wij zijn ongelofelijk trots dat de Goudse IJsbaan rondom het stadhuis afgelopen jaar een feit is geworden en kunnen niet wachten tot het weer zover is… Wil jij ook aanhaken? Dat kan! Neem dan gerust contact met ons op voor een kop koffie, dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

2017-12-24-Winter-En-Kerstsfeer-Opdracht-2