Deze winter uitgebreid genieten in Grand Café Koek & Zopie

Dit jaar is de Koek & Zopie niet alleen de plek om even op te warmen met een mok warme Chocomel, maar ook dé plek om uitgebreid te lunchen of dineren. We zijn er trots op dat we samen met Restaurant Bij Ons de schaatsers en bezoekers kunnen gaan voorzien van heerlijke winterse gerechten. Alle reden om deze gezellige plek om te dopen naar Grand Café Koek & Zopie!

Niet alleen de ijsbaan wordt groter dit jaar, ook de Koek & Zopie. Deze gelegenheid hebben Organisatieburo Grand Canyon en Restaurant Bij Ons aangegrepen om een prachtige open keuken te gaan plaatsen en de kaart verder uit te breiden. Naast de vertrouwde 'snelle happen' als een Broodje Unox of tosti, kun je komende winter genieten van een grote variëteit aan broodjes, soepen, voor-, hoofd- en nagerechten.


Met deze uitbreiding hoopt Grand Canyon de beleving van de bezoekers aan de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis nog completer te maken. "We verwachten dat de bezoeker dit jaar meer tijd op en rond de ijsbaan zal doorbrengen. Hoe fijn is het dan dat je niet weg hoeft om even een goed broodje te eten of lekker met elkaar te dineren?" Ideaal ook voor gezinnen; de kids pret op het ijs, als ouder comfortabel en goed verzorgd in Grand Café Koek & Zopie.


Voor bedrijven en groepen is het vanaf 10 personen mogelijk te reserveren. Arrangementen vanaf € 24,75 per persoon inclusief dranken, happen en natuurlijk schaatsen. Reserveer via het contactformulier.

Dscn0332