Combiticket met de Goudse Waag

Na het combiticket van de Goudse IJsbaan met de Siroopwafelfabriek is er nu het combiticket met de Goudse Waag. Dit ticket biedt een gezellige dag Gouda met een sportief en cultureel tintje.

De organisatie van de Goudse IJsbaan wil een bezoek aan Gouda meer promoten. De gedachte erachter is simpel: hoe meer mensen in Gouda, hoe beter! "Winters Gouda heeft zoveel te bieden. Met onze combitickets met de Siroopwafelfabriek en nu ook de Goudse Waag wordt een bezoek aan Gouda nog aantrekkelijker," aldus Roselle Gruters van Organisatieburo Grand Canyon.


Met het combiticket Goudse IJsbaan en Goudse Waag kunnen bezoekers voordelig een bezoek aan het Kaas- en Ambachtenmuseum brengen en komen schaatsen op de Goudse IJsbaan. Men betaalt € 7,50 per persoon i.p.v. € 10,50, een voordeel van € 3,-. Het combiticket kan in de online ticketshop van de Goudse IJsbaan worden gekocht, maar ook aan de kassa's van de Goudse Waag en de Goudse IJsbaan. Bij de kassa ontvangt de bezoeker een voucher om de andere attractie mee te bezoeken.

In de Goudse Waag is momenteel een extra tentoonstelling te bezichtigen: "Schaatsend door de tijd". Unieke oude foto's en filmpjes. Kom jij kijken welke schaatsen er vroeger bereden werden en hoe alles er toen uitzag?


Het combiticket is tot stand gekomen in samenwerking met Uniekaas.

Goudse Waag Kazen